Visioner for Løkkes Maskinfabrik


Tilfredse kunder.

Vi ønsker tilfredse kunder, som føler de får en god betjening lige fra tilbud/ordre indtil varerne er leveret og installeret og derefter mange års driftssikkerhed.
Vores utallige tilfredse kunder er vores bedste ambassadører for fremtidig salg.


Kvalitetsprodukter.

Kvaliteten bliver tjekketKvaliteten bliver tjekketVi går aldrig på kompromis med hensyn til kvalitet. Vi leverer altid kvalitetsprodukter med lang levetid, minimalt vedligehold, flot design og optimal konstruktion. Der sker løbende produktudvikling, ofte i et samarbejde med vores kunder.


Bedste rådgivning.

Vores fornemste opgave er at give vores kunder den bedste rådgivning. Det er vigtigt for os, at vore kunder føler sig klædt på til at kunne træffe den rigtige beslutning om etablering af plantørringsanlæg. Det er også vigtigt at vores kunder laver den rigtige investering, som tjener sig hjem igen på nogle få år. Vi har en enorm erfaring som vi gerne deler med vore kunder, det være sig både på korntørreri/frøtørri som helheder eller smådele som kunden selv stykker sammen.


Dygtige medarbejdere.

Firmaets medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi ønsker tilfredse og motiverede medarbejdere, som er klædt godt på til at kunne betjene vores kunder enten det gælder Salg –rådgivning – produktion og service. Der sker en løbende opgradering af kompetencer og uddannelse.