Planlager

LØKKE er en moderne og højteknologisk maskinfabrik, der i dag producerer plantørringsanlæg til korn og frø. Vi er den suverænt største leverandør af plantørrier til det danske landbrug.

Se mere

Plade­­bearbejdning

LØKKE dækker som underleverandør stort set enhver proces stålbearbejdning med alt fra laserskæring, bukning, stansning, svejsning til maling og montering.

Se mere

Landbruget og industriens foretrukne samarbejdspartner

En stor del af vores produktionen hos LØKKE er korntørringsudstyr og transportanlæg til landbrug og industri i ind- og udland, som vi har mere end 60 års erfaring i at producere og projektere. Vi er stolte over at være den suverænt største leverandør til danske landbrug.

Hos LØKKE har vi i mere end 30 år også været en af metalindustriens foretrukne samarbejdspartnere, når det drejer sig om pladebearbejdning. Vi udfører enkeltemner eller komplette, færdigbearbejdede enheder i både mindre og større serier.

Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Den bedste kvalitet til den rigtige pris

Hos LØKKE er du ikke blot garanteret den bedste kvalitet. Vi ved nemlig, at prisen også skal være i orden. Derfor får du altid den højeste kvalitet til den rigtige pris.

Kompetent rådgivning

Vores fornemmeste opgave er at give vores kunder den bedste rådgivning. Det er vigtigt for os, at vore kunder føler sig klædt på til at kunne træffe den rigtige beslutning om etablering af plantørringsanlæg eller ved valg af underleverandør til stålbearbejdning.

Kontakt os i dag

En god aftale begynder med en god snak. Fortæl os, hvad du har brug for, så giver vi dig et uforpligtende bud på en løsning til en god pris.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)