Der bevorzugte Lieferant
Für Flachtrocknungsanlagen

Seit mehr als 60 Jahren ist LØKKE der größte Lieferant für Flachtrocknungsanlagen für die dänische Landwirtschaft

Da jeg først hørte om LØKKE Powermix, tænkte jeg straks, at den kunne blive en rigtig god investering med kort tilbagebetalingstid. LØKKE Powermix er bl.a. behjælpelig med en hurtigere tørring, en mere ensartet afgrøde og aflastning i form af manuelt gravearbejde. Samtidig tager den sig af de døde zoner på mit tørreri. Igennem hele købsprocessen, frem til levering, har Løkke ydet en god service. Specielt vil jeg fremhæve da jeg en søndag morgen stod med et propfyldt lager af frisk høstet frø og der var opstået en fejl og ledningerne var faldet ned i røren. Inden middag var ledningerne udskiftet og montøren var på vej hjem. 3 gange i løbet af den korte 202 sæson var der lavet forbedringer som løbende blev ajourført. Helt igennem fantastisk service. Det har været en sand fornøjelse at få en LØKKE Powermix til mit planlager. Jeg kan kun anbefale andre planteavlere at investere i en LØKKE Powermix.

Carl Johan Schultz

Landmand

Gjerlev

Flachtrocknungsanlagen für Landwirtschaft und Industrie

LØKKE ist eine moderne und hochtechnologische Maschinenfabrik, die Flachtrocknungsanlagen für Getreide und Samen herstellt. Wir sind der größte Lieferant für Flachtrocknungsanlagen für die dänische Landwirtschaft. Darüber hinaus exportieren wir unsere Lösungen in mehr als 25 Länder. In Deutschland, unserem größten Exportmarkt, haben wir ein Tochterunternehmen gegründet, das umfassende landwirtschaftliche Komplettanlagen vertreibt und projektiert.

Wir bieten hochwertige Komplettanlagen und einzelne Elemente für Flachtrocknungsanlagen an.

 • Gebläse
 • Trocknungsböden
 • Wandsysteme
 • Hauptkanäle
 • Powermix
 • Tore
 • Heizungsanlagen
 • Automatische Steuerung
 • Förderanlagen
 • Zubehör
 • Komplettlösungen

Unsere Produkte zeichnen sich durch die äußerst hohe Qualität aus, die unsere Lösungen extrem lange haltbar machen. Fortwährend arbeiten wir in Zusammenarbeit mit unseren Kunden an der Weiterentwicklung und Verbesserung unserer Produkte

Kontakt os

Produkter

Vores produkter er kendetegnet ved et meget højt kvalitetsniveau, som giver vores løsninger en meget lang levetid med stor tilfredshed blandt vores kunder. Der er løbende investeret i de mest moderne teknologier til konstruktion og produktion, hvilket betyder, at vores produktionseffektivitet hele tiden er blevet bedre, så vi kan tilbyde dig kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Den konstante produktudvikling sker i samarbejde med vores kunder i både ind- og udland og ofte under ekstreme forhold. Derfor er det vigtigt, at vores produkter er grundigt gennemtestede, så vi sikrer den beviselige lange holdbarhed og lave driftsomkostninger.

Direkte kundekontakt

Den direkte kontakt til dig som slutbrugeren er for os meget vigtig. Den sikrer dig, at vi kan give dig den rigtige rådgivning, så du ender med det helt rigtige anlæg. Derfor er en god og tæt dialog meget vigtig for os, når vi projekterer anlæg – store som små.

Individuelle løsninger

Et plantørringsanlæg skal etableres, så det passer præcist til bedriftens behov og pladsforhold for at fungere optimalt. Derfor er det vigtigt allerede i begyndelsen af projektfasen at finde svar på spørgsmål som f.eks:

– Hvilke typer afgrøder er der tale om – korn eller frø?

– Hvor stor kapacitet er der behov for?

– Er der planer om evt. udvidelser på et senere tidspunkt?

Skitseforslag og prisoverslag

Inden vi projekterer et tørringsanlæg, analyserer vi altid behovet sammen med kunden og evt. andre rådgivere. På baggrund af analysen udarbejder vi et skitseforslag og et prisoverslag, så du har det bedste grundlag for at træffe den endelig beslutning om valg af anlæg.

Sammen med det endelige tilbud udarbejder vi selvfølgelig et omfattende materiale i form af støbevejledninger, montageanvisninger og driftsrådgivning.
Vore anlægs enkle og stabile konstruktion betyder, at du uden problemer selv vil være i stand til at udføre en stor del af anlægs- og montagearbejdet – vi tilbyder naturligvis også at sørge for komplet montage af anlægget.

You're using an old browser

Ohh no… We're sorry, but you are using a browser that is too old to show you everything that this site is capable of. What a shame.

Instead, we recommend that you use one of the browsers mentioned below.

Thank you, for your understanding.

(Not recommended)