Landbrugets foretrukne
leverandør af planlager

LØKKE har i mere end 60 år været den suverænt største leverandør af planlager til det danske landbrug

Da jeg først hørte om LØKKE Powermix, tænkte jeg straks, at den kunne blive en rigtig god investering med kort tilbagebetalingstid. LØKKE Powermix er bl.a. behjælpelig med en hurtigere tørring, en mere ensartet afgrøde og aflastning i form af manuelt gravearbejde. Samtidig tager den sig af de døde zoner på mit tørreri. Igennem hele købsprocessen, frem til levering, har Løkke ydet en god service. Specielt vil jeg fremhæve da jeg en søndag morgen stod med et propfyldt lager af frisk høstet frø og der var opstået en fejl og ledningerne var faldet ned i røren. Inden middag var ledningerne udskiftet og montøren var på vej hjem. 3 gange i løbet af den korte 202 sæson var der lavet forbedringer som løbende blev ajourført. Helt igennem fantastisk service. Det har været en sand fornøjelse at få en LØKKE Powermix til mit planlager. Jeg kan kun anbefale andre planteavlere at investere i en LØKKE Powermix.

Carl Johan Schultz

Landmand

Gjerlev

Plantørringsanlæg til landbrug og industri

LØKKE er en moderne og højteknologisk maskinfabrik, der i dag producerer plantørringsanlæg til korn og frø. Vi er den suverænt største leverandør af plantørrier til det danske landbrug. Derudover eksporterer vi vores løsninger til mere end 25 lande. På vores største eksportmarked i Tyskland har vi etableret et datterselskab, der sælger og projekterer komplette anlæg til ofte store landbrug.

Vi tilbyder komplette anlæg og enkelte elementer til et plantørringsanlæg af højeste kvalitet.

 • Blæsere
 • Tørregulve
 • Vægsystemer
 • Hovedkanaler
 • Powermix
 • Porte
 • Varmesystemer
 • Automatisk styring
 • Transportanlæg
 • Tilbehør
 • Komplette løsninger

Vores produkter er kendetegnet ved en meget høj kvalitet, som giver vores løsninger en ekstremt lang levetid. Vi er konstant igang med at videreudvikle og forbedre vores produkter i tæt samarbejde med vores kunder.

Kontakt os

Produkter

Vores produkter er kendetegnet ved et meget højt kvalitetsniveau, som giver vores løsninger en meget lang levetid med stor tilfredshed blandt vores kunder. Der er løbende investeret i de mest moderne teknologier til konstruktion og produktion, hvilket betyder, at vores produktionseffektivitet hele tiden er blevet bedre, så vi kan tilbyde dig kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Den konstante produktudvikling sker i samarbejde med vores kunder i både ind- og udland og ofte under ekstreme forhold. Derfor er det vigtigt, at vores produkter er grundigt gennemtestede, så vi sikrer den beviselige lange holdbarhed og lave driftsomkostninger.

Direkte kundekontakt

Den direkte kontakt til dig som slutbrugeren er for os meget vigtig. Den sikrer dig, at vi kan give dig den rigtige rådgivning, så du ender med det helt rigtige anlæg. Derfor er en god og tæt dialog meget vigtig for os, når vi projekterer anlæg – store som små.

Individuelle løsninger

Et plantørringsanlæg skal etableres, så det passer præcist til bedriftens behov og pladsforhold for at fungere optimalt. Derfor er det vigtigt allerede i begyndelsen af projektfasen at finde svar på spørgsmål som f.eks:

– Hvilke typer afgrøder er der tale om – korn eller frø?

– Hvor stor kapacitet er der behov for?

– Er der planer om evt. udvidelser på et senere tidspunkt?

Skitseforslag og prisoverslag

Inden vi projekterer et tørringsanlæg, analyserer vi altid behovet sammen med kunden og evt. andre rådgivere. På baggrund af analysen udarbejder vi et skitseforslag og et prisoverslag, så du har det bedste grundlag for at træffe den endelig beslutning om valg af anlæg.

Sammen med det endelige tilbud udarbejder vi selvfølgelig et omfattende materiale i form af støbevejledninger, montageanvisninger og driftsrådgivning.
Vore anlægs enkle og stabile konstruktion betyder, at du uden problemer selv vil være i stand til at udføre en stor del af anlægs- og montagearbejdet – vi tilbyder naturligvis også at sørge for komplet montage af anlægget.

Kontakt os i dag

En god aftale begynder med en god snak. Fortæl os hvad du har brug for. Så giver vi dig et bud på en løsning til en god pris.

Ja tak, ring mig op

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)