Landbrugets foretrukne
leverandør af planlager

LØKKE har i mere end 60 år været den suverænt største leverandør af planlager til det danske landbrug

Plantørringsanlæg til landbrug og industri

Vores produkter er kendetegnet ved en meget høj kvalitet, som giver vores løsninger en ekstremt lang levetid. Vi er konstant i gang med at videreudvikle og forbedre vores produkter i tæt samarbejde med vores kunder. Vil du vide mere om vores løsninger, så kontakt os her.

 • Blæsere
 • Tørregulve
 • Vægsystemer
 • Hovedkanaler
 • Powermix
 • Porte
 • Varmesystemer
 • Automatisk styring
 • Transportanlæg
 • Tilbehør
 • Komplette løsninger

Vores produkter er kendetegnet ved en meget høj kvalitet, som giver vores løsninger en ekstremt lang levetid. Vi er konstant i gang med at videreudvikle og forbedre vores produkter i tæt samarbejde med vores kunder. Vil du vide mere om vores løsninger, så kontakt os her.

LØKKE Powermix til planlager: effektiviserer og sikrer en hurtigere tørring af afgrøden

Da jeg først hørte om LØKKE Powermix, tænkte jeg straks, at den kunne blive en rigtig god investering med kort tilbagebetalingstid. LØKKE Powermix er bl.a. behjælpelig med en hurtigere tørring, en mere ensartet afgrøde og aflastning i form af manuelt gravearbejde. Samtidig tager den sig af de døde zoner på mit tørreri. Gennem hele købsprocessen frem til levering har Løkke ydet en god service. Specielt vil jeg fremhæve, da jeg en søndag morgen stod med et propfyldt lager af friskhøstet frø, og der var opstået en fejl, og ledningerne var faldet ned i røren. Inden middag var ledningerne udskiftet, og montøren var på vej hjem. Tre gange i løbet af den korte 2022-sæson var der lavet forbedringer, som løbende blev ajourført, så jeg kan kun sige, at jeg har oplevet helt igennem fantastisk service. Det har været en sand fornøjelse at få en LØKKE Powermix til mit planlager, og jeg kan kun anbefale andre planteavlere at investere i en sådan.

 

Carl Johan Schultz

Landmand, Gjerlev

 

Kontakt os

Kontakt os i dag

En god aftale begynder med en god snak. Fortæl os hvad du har brug for. Så giver vi dig et bud på en løsning til en god pris.

Ja tak, ring mig op

De rette kornblæsere er afgørende fore effektiv plantørring

Vores plantørringsanlæg inkluderer bl.a. avancerede kornblæsere, som er med til at skabe effektive planlagre, der sikrer en optimal plantørring og opbevaring af korn og frø. Blæseren udgør derfor hjertet i enhver plantørring. 

En primær forudsætning for at opnå succes med plantørring er at have tilstrækkelig blæserkapacitet.  En retningsgivende faktor ved valget af blæser er, at den skal kunne levere minimum et tryk på 130 mm VS yder 100 m3 luft/pr. time pr. tons korn, der årligt avles. Hos LØKKE tilbyder vi mere end 60 forskellige blæsere, fordelt på to velkendte basistyper: Super Heat Type HL og Super Tempi Type ST. Med vores brede udvalg af blæsere kan vi imødekomme forskellige behov og krav fra vores kunder og sikre, at de opnår optimale resultater i deres plantørringsanlæg.

Gennemtestede kvalitetsprodukter med høj tilfredshedsscore

Vores produkter er kendetegnet ved et meget højt kvalitetsniveau, som giver vores løsninger en meget lang levetid med stor tilfredshed blandt vores kunder. Der bliver løbende investeret i de mest moderne teknologier til konstruktion og produktion, hvilket betyder, at effektiviteten af vores produktion stiger eksponentielt, så vi altid kan tilbyde dig kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Den konstante produktudvikling sker i samarbejde med vores kunder i både ind- og udland og ofte under ekstreme forhold. Derfor er det vigtigt, at vores produkter er grundigt gennemtestede, så vi sikrer den beviselige lange holdbarhed og lave driftsomkostninger.

 

Direkte kundekontakt

Den direkte kontakt til dig som slutbruger er meget vigtig for os. Kontakten sikrer dig, at vi kan give dig skræddersyet rådgivning, så du ender med det helt rigtige anlæg. Vi prioriterer derfor altid en god og tæt dialog, når vi projekterer anlæg – store som små.

Individuelle løsninger

Et plantørringsanlæg skal etableres, så det passer præcist til bedriftens behov og pladsforhold for at fungere optimalt. Derfor er det vigtigt allerede i begyndelsen af projektfasen at finde svar på spørgsmål som f.eks:

 • Hvilke typer afgrøder er der tale om – korn eller frø?
 • Hvor stor kapacitet er der behov for?
 • Er der planer om evt. udvidelser på et senere tidspunkt?

Skitseforslag og prisoverslag

Inden vi projekterer et tørringsanlæg, analyserer vi altid behovet sammen med kunden og evt. andre rådgivere. På baggrund af analysen udarbejder vi et skitseforslag og et prisoverslag, så du har det bedste grundlag for at træffe en beslutning om valg af anlæg.

Sammen med det endelige tilbud udarbejder vi selvfølgelig et omfattende materiale i form af støbevejledninger, montageanvisninger og driftsrådgivning. Vore anlægs enkle og stabile konstruktion betyder, at du – uden problemer – selv vil være i stand til at udføre en stor del af anlægs- og montagearbejdet. Vi tilbyder naturligvis også at sørge for komplet montage af anlægget, såfremt du skulle ønske dette.

Kontakt os i dag

En god aftale begynder med en god snak. Fortæl os hvad du har brug for. Så giver vi dig et bud på en løsning til en god pris.

Ja tak, ring mig op

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)