LØKKE Powermix

LØKKE Powermix er et fuldautomatisk omrørersystem til planlageret, der opbygges i moduler alt efter bredden på planlageret.

Systemet inkluderer en bom, hvori der kører en “trækvogn”. På trækvognen er der monteret to omrørersnegle, som stille og roligt rører afgrøden igennem med et forvalgt program. Programmet ændres i forhold til, hvilken afgrøde der gennemrøres, ligesom sneglene vælges ud fra den givne afgrøde.

LØKKE Powermix Quattro

LØKKE Powermix Quattro opbygges efter samme princip som vores populære LØKKE Powermix kornomrører med to snegle, bare med fire snegle i stedet for, deraf navnet “Quattro”. De fire snegle sørger for maksimal kapacitet ved kornomrøringen. Den er modulopbygget og bliver bygget efter kundens ønsker og behov.

For år tilbage introducerede vi vores LØKKE Powermix Quattro med en tiltsensor i trækvognen, sådan at de fire snegle og trækvognen hele tiden følges pænt ad, og de sørger for en god og jævn omrøring af afgrøden. Tiltsensoren er sidenhen blevet standard på alle LØKKE Powermix-modeller.

LØKKE Powermix giver dig masser af fordele

Vores Powermix er en avanceret løsning, som tilbyder en række fordele inden for plantøring. Med Powermix-systemet får man adgang til en effektiv omrøring af afgrøderne, hvilket kan bidrage til at forbedre tørreprocessen og opretholde kvaliteten af de lagrede afgrøder.

 

Nedenfor har vi listet nogle af de konkrete fordele ved at vælge LØKKE Powermix:

  • Intet manuelt “gravearbejde” i græsfrø
  • Hurtigere tørring
  • Billigere tørring
  • Sikring mod “døde” områder
  • Sikring mod kondenslag
  • Mulighed for tørring af meget våde afgrøder
  • Størst mulig kapacitet med 4 snegle
  • Quattro modellen kommer tættere på væggene rundt i siloen

Powermix kan monteres i et eksisterende planlager eller i et lille containertørreri. Det er let at flytte Powermixeren fra et tørreri til et andet, så udnyttelsen af omrørersystemet optimeres.

Vil du have gavn af Powermix-systemet?

Som du kan læse, er der mange gode grunde til at vælge LØKKE Powermix til dit planlager. Ønsker du at optimere dit udbytte og sikre en høj spireevne? Ja, så er LØKKE Powermix vejen frem! Vores automatiske omrørersystem til dit planlager bringer effektiviteten til nye højder.

Gennem 60 år har vi specialiseret os i korn- og afgrødetørring i et planlagerkoncept, der er kendt for sin enkle, hurtige og fleksible indretning. Med vores LØKKE Powermix-teknologi kan vi garantere endnu hurtigere tørring og en markant forbedret udbytteprocent.

Kontakt LØKKE i dag for at høre mere om vores Powermix-system og hvordan det kan gavne dit planlager.

Kontakt os i dag

En god aftale begynder med en god snak. Fortæl os hvad du har brug for. Så giver vi dig et bud på en løsning til en god pris.

Ja tak, ring mig op

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)