Persondataforordningen (GDPR) for Løkkes Maskinfabrik

Løkkes Maskinfabrik håndterer personlig oplysninger med yderste omhu. Dette indebærer, at vi opbevarer og behandler Jeres data korrekt og i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Ved at fremsende oplysninger til os via e-mail, post eller andet accepterer I, at Løkkes Maskinfabrik håndterer og har adgang til information som kontakt- og virksomhedsoplysninger. De oplysninger, vi indsamler og gemmer, brugers til at administrere forretningsforbindelser samt i produktions- og salgsøjemed.

Hos Løkkes Maskinfabrik har vi pligt til at beskytte Jeres data. Jeres data kan bestå af navn, virksomhedsnavn, CVR nr., bankkonto oplysninger, e-mailadresser, telefonnr., ordrehåndtering samt div. Specifikationer og indgående aftaler. Disse gemmes udelukkende med det formål at kunne dokumentere aftalegrundlag samt til fremtidig kontakt (til brug for vores fortløbende samarbejde).

I har til en hver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om Jer. Adgang hertil kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

De personlige data, I forsyner os med, kan deles med Løkkes Maskinfabrik leverandører (f.eks. ITleverandører) i det omfang, det er nødvendigt for at kunne administrere og udføre ovennævnte formål. Jeres personlige oplysninger vil imidlertid ikke videresendes, sælges eller på anden måde udveksles eller deles med andre virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden Jeres sammentygge.

Kun personer hos Løkkes Maskinfabrik, der skal behandle og bruge Jeres personlige oplysninger til ovennævnte formål, har adgang til Jeres data. Løkkes Maskinfabrik har også taget passende teknisk og organisatoriske foranstaltninger til beskyttelse af jeres personlige data imod bl.a. tab og uautoriseret adgang.

Løkkes Maskinfabrik opbevarer Jeres personlige oplysninger, indtil dataene ikke længer er nødvendige eller bliver anset for at være uaktuelle.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for væsentlige ulemper for Jer, vil vi underrette Jer om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Har i nogle spørgsmål, er i meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

En god aftale begynder med en god snak. Fortæl os hvad du har brug for. Så giver vi dig et bud på en løsning til en god pris.

Ja tak, ring mig op

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)