Laserskæring

Kontakt os i dag

En god aftale begynder med en god snak. Fortæl os hvad du har brug for. Så giver vi dig et bud på en løsning til en god pris.

Ja tak, ring mig op

Hvad er laserskæring?

Laserskæring giver mulighed for med præcision at skære i forskellige materialer. Laserens nøjagtighed og hastighed er med til at give mere end tilfredsstillende resultater, som er de klare fordele ved laserskæring.

Vores laserskærer programmeres gennem en digital tegning, hvorefter laserens skærebane samt andre parametre beregnes. På den måde kræver processen og laserskæringen mindst mulig manuel påvirkning, og det gør processen økonomisk samtidig med at automatiseringen bidrager til præcision, nøjagtighed og kvalitet.

Fordele ved laserskæring

Der er en række gevinster ved at lade sine materialer gennemgå en laserskæring. Den helt klare fordel er, at laserskæring er yderst nøjagtig og leverer et resultat med knivskarpe kanter, der emmer af præcision.

Samtidig er laserskæring en hurtig og effektiv metode til at skære i forskellige materialer som stål- og aluminiumsplader, hvilket resulterer i et hurtigt og nøjagtigt resultat. Laserprocessen kræver meget lidt manuel påvirkning, hvilket gør processen mere økonomisk samtidig med at resultatet bliver mere nøjagtigt og præcist.

Endvidere er det en fordel ved laserskæring, at der er mulighed for at skære i forskellige tykkelser, hvilket giver en fleksibilitet i forhold til de resultater, der kan opnås med laserskæringen.

Priser på laserskæring

Der findes ikke én fast pris på laserskæring. Prisen på vores laserskæringer afhænger meget af opgavetypen og omfanget samt de materialer, som skal skæres.

Uanset hvad du skal have laserskåret, forsøger vi altid at levere en god pris, og vi har altid den personlige service, gode rådgivning og rigtige løsning som fokus. Vælger du at få dine emner laserskåret hos os, kan du således være sikker på altid at have kyndige og professionelle rådgivere lige ved hånden.

Selvom prisen er god, så kan du trygt stole på, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vores erfarne medarbejdere – og ikke mindst vores sublime maskineri – er garant for topkvalitet hver eneste gang, vi har emner i vores hænder.

Er du i tvivl om noget i forhold til processen med laserskæring, eller er du nysgerrig på, hvad en laserskæring af jeres emner vil koste for jer, så henvend dig endelig. Vores servicemindede medarbejdere står altid klar til at rådgive og udføre jeres næste opgave og udformer gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon +45 9788 5300 eller mail jclm@jclm.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

En god aftale begynder med en god snak. Fortæl os hvad du har brug for. Så giver vi dig et bud på en løsning til en god pris.

Ja tak, ring mig op

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)