Tørregulve

Når du skal vælge, hvilket gulv der skal være i dit fremtidige tørreri, er det vigtigt, at du vælger det rigtige. Det skal jo ligge der i de kommende 30 år!

Hos LØKKE producerer og sælger vi flere slags kørefaste riste, hvilket giver dig mulighed for at vælge det, der passer bedst ind i din produktionsform eller i din bygning. Hvilken type af de kørefaste riste du vælger, afhænger af rigtig mange ting – bl.a. af, hvilke afgrøder der skal tørres nu, men også i fremtiden. Kontakt LØKKE for at få et uforpligtende besøg, grundig rådgivning og et godt tilbud.

Kontakt os i dag

En god aftale begynder med en god snak. Fortæl os hvad du har brug for. Så giver vi dig et bud på en løsning til en god pris.

Ja tak, ring mig op

Fordelene ved at investere i et kørefast tørregulv fra LØKKE

Som landmand kan det være en god investering at vælge et kørefast tørregulv til dit planlager, og hos LØKKE vil vi gerne slå et slag for fordelene ved at bygge planlager med kørefast gulv. Det er ikke den billigste løsning, men et kørefast gulv har en række betydelige fordele, der kan gøre investeringen værdifuld på lang sigt.

Et kørefast gulv er yderst effektivt, da det eliminerer behovet for transportanlæg. Ved at kunne køre direkte ind på gulvet, læsse af og køre igen, sparer man tid og ressourcer, der ellers ville være brugt på transportprocessen. En anden fordel ved et kørefast gulv er muligheden for at håndtere flere afgrøder i løbet af sæsonen på grund af den nemme indlægning og udtagning.

Kørefaste gulve kan opbygges i forskellige materialer såsom stål, træ og beton og kan nemt monteres på et eksisterende betongulv. Hos LØKKE tilbyder vi kørefaste gulve og hovedkanaler både som selvbyg og som færdigmonteret, hvilket giver vores kunder fleksibilitet til at vælge den løsning, der passer bedst til deres behov og præferencer.

Find tørregulv til dit planlager blandt vores forskellige løsninger

Vi tilbyder forskellige typer tørregulve, der passer til forskellige behov og produktionsformer inden for plantørring. Læs mere om tørregulvene herunder.
Kørefaste gælleplader

Hos LØKKE producerer vi kørefaste gælleplader, der er fremstillet i moduler og samles med specielle u-profiler, hvilket sikrer stor styrke og forhindrer utætheder mellem pladerne og gulvet. Disse gælleplader tilbyder flere fordele, herunder nem håndtering af afgrøder, mulighed for indlægning og udtagning med alle former for læssemaskiner, samt et kørefast gulv, der tåler op til 20 tons akseltryk. Desuden er de nemme at rengøre, de sikrer en god tørreeffekt også ved specialafgrøder, og de har en fin luftfordeling. Vores kørefaste gælleplader kan både monteres på eksisterende betongulv og er velegnede til selvbyg.

Kørefast hardwood 

Vi importerer hårdttræ fra Sydamerika til vores kørefaste hardwood gulve, som er ideelle til tørring af de fleste afgrøder. Disse gulve er lavet som limtræ, hvilket giver dem enestående styrke og holdbarhed. Gulvene kan opbygges på et eksisterende betongulv eller etableres i helt nye bygninger og kan kombineres med træhovedkanaler samt stålsilovægge for at muliggøre større lagerhøjder. Den enkle montering gør dem også velegnede til selvmontering.

Kørefaste perforerede plader 

Vi producerer kørefaste perforerede plader, der er bygget af en svejset ramme med stærke tværstivere og omviklet med en 2 mm tyk fuldperforeret plade med 1,5 mm hulstørrelse. Dette giver mulighed for tørring af både korn og frø. Disse plader tåler op til 10 tons akseltryk og er velegnede til tørring af raps, hvidkløver og andre småfrø. De har samme fordele som de kørefaste gælleplader og kan ligeledes monteres på eksisterende betongulv og er velegnede til selvbyg.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)