Velkommen til Løkkes Maskinfabrik A/S

Løkkes Maskinfabrik A/S har i mere end 25 år været en af metalindustriens foretrukne samarbejdspartnere, når det drejer sig om pladebearbejdning. I underleverance udfører vi enkeltemner eller komplette, færdigbearbejdede enheder i både mindre og større serier. Her på hjemmesiden præsenterer vi virksomheden og dens kapaciteter, der dækker stort set enhver proces inden for metalbearbejdning.
En stor del af vores produktion er korntørringsudstyr og transportanlæg til landbrug og industri i ind- og udland. Vi har mere end 50 års erfaring i plantørring og er den suverænt største leverandør til danske landbrug

Kvalitetssikring

Løkkes Maskinfabrik A/S er fra den 12. juni 2014 certificeret efter DS/EN 1090-1 og DS/EN 1090-2. Dette gør at virksomheden kan overholde lovkravet om CE- mærkning af byggevarer, der trådte i kraft den 1. juli 2014.
Løkkes Maskinfabrik A/S kan udføre opgaver til og med EXC 3 i stål.

 

Høsten er over os

Lige nu går det løs og vi er derfor klar med kanaler, blæsere, oliebrændere, korntestere, prøveudtagningsspyd, Dry-Testere og meget andet til omgående levering.

Ring og forhør

Styring er en vigtig del

Hvis ikke du i forvejen har en styring på dit tørreri, kan du være heldig at finde en ny styring til en god pris her. Vi har været ved at rydde op og har nogle overgemte styringer samt startere på lager - så ring og hør om vi har noget til dit anlæg.