Velkommen til Løkkes Maskinfabrik A/S

Løkkes Maskinfabrik A/S har i mere end 25 år været en af metalindustriens foretrukne samarbejdspartnere, når det drejer sig om pladebearbejdning. I underleverance udfører vi enkeltemner eller komplette, færdigbearbejdede enheder i både mindre og større serier. Her på hjemmesiden præsenterer vi virksomheden og dens kapaciteter, der dækker stort set enhver proces inden for metalbearbejdning.
En stor del af vores produktion er korntørringsudstyr og transportanlæg til landbrug og industri i ind- og udland. Vi har mere end 50 års erfaring i plantørring og er den suverænt største leverandør til danske landbrug

Kvalitetssikring

Løkkes Maskinfabrik A/S er fra den 12. juni 2014 certificeret efter DS/EN 1090-1 og DS/EN 1090-2. Dette gør at virksomheden kan overholde lovkravet om CE- mærkning af byggevarer, der trådte i kraft den 1. juli 2014.
Løkkes Maskinfabrik A/S kan udføre opgaver til og med EXC 3 i stål.

BEMÆRK
Vi kan også tilbyde fremstilling af halvfabrikata af trykbærende udstyr mv.
Omstemplingstilladelse gælder for materialer til halvfabrikata af trykbærende udstyr. Mv.

 

NutriFair

Vi er med, så kom ind på stand nr. 1196 og få en snak om plantørring. Opbevaring, tørring og transport af korn og frø.

 

Har du fået kornet kølet ned??

Nu er det virkelig vigtigt at få kølet kornet ned, oven på en høst, hvor en stor del af kornet, kom ind på lager ved meget høje temperaturer.

Har du en dynge korn til at ligge, uden mulighed for at blæser luft gennem nedefra, er en Mobil-vent er rigtig god løsning.

Ring og hør mere 9788 5300