Velkommen til Løkkes Maskinfabrik A/S

Løkkes Maskinfabrik A/S har i mere end 25 år været en af metalindustriens foretrukne samarbejdspartnere, når det drejer sig om pladebearbejdning. I underleverance udfører vi enkeltemner eller komplette, færdigbearbejdede enheder i både mindre og større serier. Her på hjemmesiden præsenterer vi virksomheden og dens kapaciteter, der dækker stort set enhver proces inden for metalbearbejdning.
En stor del af vores produktion er korntørringsudstyr og transportanlæg til landbrug og industri i ind- og udland. Vi har mere end 50 års erfaring i plantørring og er den suverænt største leverandør til danske landbrug

Kvalitetssikring

Løkkes Maskinfabrik A/S er fra den 12. juni 2014 certificeret efter DS/EN 1090-1 og DS/EN 1090-2. Dette gør at virksomheden kan overholde lovkravet om CE- mærkning af byggevarer, der trådte i kraft den 1. juli 2014.
Løkkes Maskinfabrik A/S kan udføre opgaver til og med EXC 3 i stål.

 

Agromek 2016

Velkommen på vores stand 3110 i hal D på Agromek i Herning fra d. 29. november til d. 2. december.

Kom ind og få en snak om plantørring og der hører til den slags.

Vi har vores nye styring med som vi gerne vil fortælle lidt om - den har fået tre stjerne og er blevet nomineret til Agromek Award.

Temperaturovervågning

Vi rydder op på lageret og giver i den forbindelse ekstra rabat på GrainWatch til temperaturovervågning i planlagre. Kontakt salgsafdellingen, hør om mulighederne og få et kanongodt tilbud - netop nu.