Velkommen til Løkkes Maskinfabrik A/S

Løkkes Maskinfabrik A/S har i mere end 25 år været en af metalindustriens foretrukne samarbejdspartnere, når det drejer sig om pladebearbejdning. I underleverance udfører vi enkeltemner eller komplette, færdigbearbejdede enheder i både mindre og større serier. Her på hjemmesiden præsenterer vi virksomheden og dens kapaciteter, der dækker stort set enhver proces inden for metalbearbejdning.
En stor del af vores produktion er korntørringsudstyr og transportanlæg til landbrug og industri i ind- og udland. Vi har mere end 50 års erfaring i plantørring og er den suverænt største leverandør til danske landbrug

Kvalitetssikring

Løkkes Maskinfabrik A/S er fra den 12. juni 2014 certificeret efter DS/EN 1090-1 og DS/EN 1090-2. Dette gør at virksomheden kan overholde lovkravet om CE- mærkning af byggevarer, der trådte i kraft den 1. juli 2014.
Løkkes Maskinfabrik A/S kan udføre opgaver til og med EXC 3 i stål.

BEMÆRK
Vi kan også tilbyde fremstilling af halvfabrikata af trykbærende udstyr mv.
Omstemplingstilladelse gælder for materialer til halvfabrikata af trykbærende udstyr. Mv.

 

TAK for besøget

Vi havde en fantastisk uge på Agromek i Herning. Vi nød at have besøg på standen og fik en masse arbejde med hjem.

Nåede du ikke ind på vores stand, er du naturligvis meget velkommen til at ringe - så vil prøve at hjælpe alligevel

97885300

Har du fået kornet kølet ned??

Nu er det virkelig vigtigt at få kølet kornet ned, oven på en høst, hvor en stor del af kornet, kom ind på lager ved meget høje temperaturer.

Har du en dynge korn til at ligge, uden mulighed for at blæser luft gennem nedefra, er en Mobil-vent er rigtig god løsning.

Ring og hør mere 9788 5300