Alt, der er at vide om frøtørring

 

I mere end 60 år har LØKKE været førende inden for frøtørring, og gennem årtier har vi opbygget en enestående knowhow på området. Vi har arbejdet – og arbejder fortsat – tæt sammen med vores kunder for at dygtiggøre og udvikle os, hvorfor vi også er blevet mange erfaringer klogere gennem årene, som har bidraget til udvikling af vores ekspertise inden for korntørring. Fra vores perspektiv er den omfattende viden, vi har opnået gennem årene, en uvurderlig ressource – og den vil vi hellere end gerne dele med andre.

 

Derfor har vi udgivet bogen “Aktuelle råd om korntørring”. I denne bog har vi samlet alt, hvad vi ved om korntørring – fra grundlæggende principper om blæsere og varmesystemer til avancerede teknikker inden for drift af plantørring og automatisk styring. Vores mål er at give landmænd og alle interesserede en dybdegående forståelse for tørringsprocessen og hvordan man bærer sig ad for at opnå optimale resultater.

 

En bog for alle med interesse for korntørring

 

“Aktuelle råd om frøtørring” repræsenterer vores langvarige engagement i at forfine og forbedre vores tørringsmetoder gennem årtier. Gennem flere årtier har vi dedikeret utallige timer til forskning, testning og evaluering for at identificere de mest effektive strategier og teknikker inden for tørring af korn – og nu ønsker vi at dele denne værdifulde viden med dig.

 

Uanset dit ståsted og erfaring med korntørring vil du kunne få noget ud af at læse vores bog – du kan se det som en lærebog eller som en omfattende guide til at optimere din tørringsproces alt efter om du er ny inden for landbrugsfaget eller er en garvet landmand.

 

Download bogen her

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)